forside   blog   fotoalbum   prosjekter   emner  

Sineogrichard.dk 

Ja - vi har planer om en ny versjon av vår hjemmeside. Designet på den vi har nå trenger til en liten fornying, og vi ønsker også et domene som er lettere for folk å huske.

Vi ende opp med Sineogrichard.dk - og er et prosjekt vi kommer til å jobbe med utover høsten. Vi ser for oss at siden også i fremtiden vil inneholde en blog og et fotoalbum, og kanskje litt om hva som ellers opptar oss. Hva vi gjør med Sundan.net er fremdeles usikkert, men har noen idéer om hva vi kan gjøre...

Tips og idéer til hva vi bør ha på siden vår mottas med takk.

 

 

 

Adelsmann.no var en hjemmeside jeg tidligere utviklet og vedlikeholdt. Design og utvikling var i samarbeid med Pål Eirik (www.interfazer.dk). Domene ble solgt i 2008.

 

Tradgrafikk.no

Bjørg Johansen er en spennende kunstner bosatt i Hommervik, og jeg hjalp henne med å sette opp en enkel hjemmeside, hvor hun kan vise frem side bilder, og fortelle litt om sin virksomhet.

Hun har mange spennende bilder, og anbefaler at dere kikker forbi galleriet hennes. Siden er satt opp på en installasjon av Wordpress.

Tradgrafikk.no

 

Tradgrafikk.no har en enkel og dynamisk forside, som fremhever aktuelle bilder fra kunstneren.

 

Lundring.no

Et kommende prosjekt er Lundring.no. Hva som kommer på siden er på planleggingsstadiet, og uten å røpe for mye, tror jeg at det blir et spennende produkt.

Prosjektweb - Lundring